Руху правила єдині – поважати їх повинні

Відомо, що найдорожчий скарб людини – це її власне життя і здоров'я. Незнання або невміння дотримуватися певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров'я, а навіть життя. Як ми знаємо, що з кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах. А це в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому, щоб зберегти своє здоров'я та життя потрібно завжди чітко дотримуватись встановлених Правил дорожнього руху.

З метою посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах та закріплення знань Правил дорожнього руху в Ольгопольській ЗОШ І – ІІІ ступенів з 12 по 17 листопада пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху. Відповідно до тематики Тижня в школі проводилися заходи, націлені на підвищення обізнаності та усвідомлення найгостріших проблем безпеки дорожнього руху.

Класними керівниками були проведені наступні години спілкування «Щоб не трапилось біди, правил дорожніх дотримуйся завжди», «Будь обережним на дорозі», «Безпечна дорога до школи», «Твій друг – дорожній рух!» та інші. Під час цих виховних годин вчителі використовували різноманітні форми та методи роботи з дітьми. Це й перегляд відеосюжетів, формулювання проблемних питань, складання пам’яток, читання та обговорення казок, відгадування загадок, інсценізації, різноманітні ігри, вікторини. Свої таланти діти могли продемонструвати взявши участь у виставці-конкурсі малюнків « Твій друг – дорожній рух»

Проведення Тижня показало, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом. Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху.

/Files/photogallery/1182/дорожный.png/Files/photogallery/1182/дорож.png/Files/photogallery/1182/IMG-de7f4f638caa9d2358de538edaee57f4-V.jpg/Files/photogallery/1182/IMG-ca9d1b4b076d9a85fed744a6b9f813f8-V.jpg/Files/photogallery/1182/IMG_20181115_123042.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 466

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.